The best pool in the world!
Kwaliteit

Kies voor de aanleg van uw zwembad voor een betrouwbare partner.

Daarmee bedoel ik een partner die al jaren ervaring heeft, u de beste kwaliteit op de markt kan bieden, zijn afspraken trouw nakomt en bovendien ook nog garant staat voor een goede na-service.

Dit zijn onze beloften aan u.  Vraag ons zeker naar referenties uit uw buurt! 

Over the years Freedom Pools’ high standards of quality and design have been recognised internationally.

But our main focus is on achieving total satisfaction for our customers. Ask your Pool Consultant for

copies of the many testimonial letters we have already received from our valued customers and you will begin to see why Freedom Pools is Australia’s and Europe’s most popular choice.


A. The closed beam construction of your pool indicates that it ́s builted with the highest developed method available in our current market.


B.The gel coat stabilizer is resistant to chemicals and ultraviolet rays.


C. We use water-resistant VINYLESTER EPOXY to guarantee the pool’s protection against osmosis.


D. Two layers of hand laid vinylester strategically placed for durability and strength.


E. A layer of white EPOXY which provides additional strength and protects the layers

Freedom Pools is een marktleider op gebied van monoblok-zwembaden. Alhoewel het een Australisch familiebedrijf is met al ruim meer dan 40 jaar ervaring, hebben ze ook al meer dan 10 jaar een fabriek in Alicante (Spanje) voor de Europese markt. Ook deze Europese vestiging is goed voor een productie van meer dan 1.000 zembaden/jaar.


Zoals iedereen zal ondervinden die zich verdiept in de verschillende kwaliteiten van zwembaden, staan de Australische zwembabouwers ver voor op de Europese zwembadbouwers. Niet moeilijk in een land waar bijna ieder huis ook een eigen zwembad heeft.

Maar de Europese markt heeft toch zijn specifieke vereisten door het koudere klimaat, zoals een rolluik en isolatie van het zwembad,..........


Bij Freedom Pools krijgt u maar liest 35 jaar volledige fabrieksgarantie op uw zwembad (met certificaat van echtheid volgens de nieuwe Europese wetgeving!). Ook Europa is bezig om kwalitatieve producenten die aan de normen voldoen zich te laten onderscheiden van minder kwalitatieve concurrenten. Freedom Pools voldoet nu reeds aan deze norm!


UITZONDERLIJKE VOORWAARDEN !! 

SUPERIEURE  KWALITEIT !! 

EPOXY !!


De perfectie bestaat……….We zijn al jaren de marktleider op gebied van kwaliteit aan een betaalbare prijs. Sinds 2013 gingen we weer een stapje verder in kwaliteit met ons zwembad in EPOXY. Een zwembad dat gefabriceerd is volgens de laatste technologie en normen zodat we de hoogst mogelijke garantie op de markt kunnen aanbieden, 35 jaar volledige garantie op zowel waterdichtheid, kleurvastheid als tegen osmose.

Dit kan alleen maar door onze gepatenteerde structuur door gebruik te maken van EPOXY. Maar nog steeds aan een zeer interessante prijs.

De perfecte combinatie van 2 werelden: de doorgedreven knowhow van Australië toegepast bij een speciaal opgeleide Europese fabrikant. 

Belangrijk is het gebruik van Epoxy, waardoor de garantie op kleurvastheid naar 35 jaar stijgt!

Deze Europese fabrikant kan tevens beter inspelen op de noden van ons klimaat door een geschikte isolatie in de middenkern van het zwembad. Onze Australische partners zijn wel wereldleider op gebied van technologie en vooruitgang, maar van isolatie hebben zij helaas niet veel kennis.

35 jaar garantie op kleurvastheid!!Door het gebruik van Epoxy zijn er geen porieën meer in de kleurlaag, waardoor deze kleur veel beter resistent is tegen chemicaliën en invloeden van buiten af zoals zonnestralen. Door gebruik te maken van de ECO PURE Gelcoat, zal de groei van bacterieën zelfs tot 99% verminderen! Deze sprankelende 3D-kleuren geven extra glans en schittering aan het zwembad, het lijkt wel alsof er miljoenen diamanten in uw zwembad verwerkt zijn. U kunt kiezen uit 16 sublieme 3D-kleuren100% Vinylester tegen OsmoseEen belangrijke evolutie de laatste 20 jaar is het gebruik van vinylester. Vinylester geeft een verbeterde sterkte en sluit het indringen van water uit. Vandaar bieden wij ook 35 jaar garantie tegen osmose (Max. wettelijke garantie binnen Europa).Mooi en strak design.Mooie rechte hoeken en 2 symmetrische inlooptrappen en 2 zithoekjes. Een groot zwembad waarbij er geen enkele belemmering in de zwemlijn zit. Een sober model dat mooi en gemakkelijk in iedere tuin te integreren is.Isolatie Dit zwembad is geïsoleerd om zo warmteverlies via de wanden te voorkomen.Ruime keuzeWij hebben steeds een ruime voorraad zwembaden in verschillende kleuren en afmetingen. Dat maakt de keuze voor de klant gemakkelijker en bovendien is zo de wachttijd minimaal. Maak een vrijblijvende afspraak en overtuig uzelf!Eerlijke PrijsAls exclusief verdeler en importcentrum voor België kunnen wij rechtstreeks aan onze eindklanten een eerlijke prijs in de sector voorleggen. Kijk bij de promoties voor de volledige prijsberekening.

Contacteer ons voor meer informatie.
Ook aan de veilgheid voor kinderen en huisdieren werd er gedacht bij Freedom Pools:

Waarom kiezen voor een zwembad van Freedom Pools?

Hieronder alvast 10 punten om sterk in overweging te nemen:

 1. Freedom Pools is een Australische wereldleider met ook een productie-eenheid in Europa waardoor Freedom Pools ook voldoet aan de strengere Europese eisen. Freedom Pools is trouwens een familiebedrijf dat reeds meer dan 40 jaar actief is in de zwembadwereld.
 2. Freedom Pools is een vooruitstrevend en vernieuwend merk dat voortdurend investeert in verbetering van kwaliteit en nieuwe modellen. Freedom Pools wordt jaarlijks internationaal beloond met belangrijke prijzen in de zwembadindustrie (goud + zilver)
 3. Freedom Pools is de enige fabrikant die een volledige garantie van 35 jaar geeft.
 4. De speciaal door Freedom Pools ontworpen kleurlaag (Eco Pure) is resistent tegen chemicaliën, UV-stralen en verkleuring.
  Maar deze Eco-Pure kleurlaag is ook behandeld tegen algengroei waardoor deze voor 99% bacteriën afstoot. Dit is goed voor het onderhoud, maar wil ook zeggen dat u minder chemicaliën moet gebruiken om het zwembad ten allen tijden helder te houden. Dit komt uw portefeuille maar ook huid en haar ten goede.
 1. Door gebruik te maken van vinylester Epoxy is dit zwembad niet gevoelig aan osmose in tegenstelling tot polyester of keramische zwembaden
 2. Door de gladde structuur is er minimaal onderhoud vereist, dit geeft ook een uitstekend gebruiksgemak door de afgeronde hoeken de ronde lijnen.
 3. De installatie kan in maar liefst 3 tot 4 dagen volledig afgewerkt worden
 4. Freedom Pools geeft ons voldoende ondersteuning en is zo ook nooit ver weg indien u als klant een probleem mocht ondervinden
 5. Ieder zwembad komt met een garantiecertificaat. Aan de hand van het unieke serienummer kan de fabrikant altijd de gebruikte samenstelling nakijken.
 6. Exclusive Pools werkt zonder tussenpersonen. Zo kunnen wij u deze zwembaden plaatsen aan een zeer concurrentiële prijs


Klanten kunnen hieraan wellicht nog een lijst van bijkomende voordelen toevoegen. U krijgt bij ons steeds klantenreferenties uit uw buurt. Bij ons maakt u geen sprong in het duister.