The best pool in the world!
Referenties

Lieve Ilse en haar team, Mijn man en ik zijn zo gelukkig met ons luxe-zwembad en met de volledige aanleg van onze tuin die dankzij u en uw topteam kon gerealiseerd worden. Wij hebben voor meer dan 100 % de juiste keuze gemaakt om samen met u onze droom te verwezenlijken. Iedereen die komt kijken en zwemmen natuurlijk,spreken hun bewondering uit. Ons zwembad is inderdaad zoals u zei een echte “eyecatcher”.’s Avonds zwemmen in het lekker warme water met de ledverlichting aan, muziek op de achtergrond en een glaasje Champagne is voor ons de max !Uw team is niet alleen zeer vriendelijk, beleefd en joviaal maar het zijn ook echte professionele vaklui ! Men kon aan hen alles vragen, en in de mate van het mogelijke deden zij wat wij wensten. Wij hebben met hen ook heel veel plezier gemaakt, en zeker de laatste dag van de werken, dan hebben we samen iets gedronken op de succesvolle afloop. En lieve Ilse, wat u betreft ... u bent een zaakvoerster uit de duizend. Niets was te veel. U stond altijd paraat en u probeerde ons altijd zo goed als mogelijk te helpen met raad en daad. U heeft ons een buitengewone service geleverd en niet alleen voor of tijdens de werken maar ook na de werken en dat was en is voor ons zeer belangrijk ! Voor dit alles, willen men man en ikzelf u en uw topteam uit de grond van ons hart bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en wens “exclusivepools” nog heel veel succes toe.

Vele groetjes, Annicq uit Idegem

Echte klasse... ik herhaal wat ik ondertussen al aan veel mensen heb verteld;'t is echt aangenaam om bij jou klant te zijn, jouw dienst naverkoop is door en door eerlijk en altijd correct ! Echt iets dat je quasi nooit meer tegenkomt. ik ben heel tevreden met mijn zwembad en de kwaliteit ervan. Ik hoop echt dat er via mij geinteresseerden bij jou een aankoop doen. Geloof me, betere reclame als dit is er niet.

We bellen nog.. grtjs..Paco, Zoersel

Dit is een complimentje aan de werknemers in het bijzonder :Wij willen het hele team nogmaals bedanken voor het puike afgeleverde werk. We leerden daarbovenop jullie ook als fijne mensen kennen. Succes met jullie volgende realisaties.

zeer genegen en tot binnenkort.

Gilbert en Kathleen uit Zottegem

In de zomer van 2011 groeide het idee van een eigen zwembad. In het najaar bezochten we enkele beurzen en kwamen we terecht bij Exclusive Pools. Vanaf het eerste moment, hadden we de indruk dat Exclusive Pools qua ervaring met het plaatsen van zwembaden ver geëvolueerd was. Ilse en haar team hielden er een no nonsense mentaliteit op na en gingen geen probleem uit de weg. Op al onze vragen kregen wij een gepast antwoord en oplossing. Het zwembad en de technische installatie werden perfect geplaatst. Ondertussen genieten we nu zorgeloos van ons zwembad. Als iemand ons vraagt naar Exclusive Pools, kunnen we enkel waardering uitspreken over de kwaliteit en professionaliteit van het ganse team. Zouden we opnieuw een zwembad plaatsen, dan zeker met Exclusive Pools.

Dominique en Marc uit Brasschaat.

Wij gaan binnenkort de 3ezomer in met ons zwembad van Exclusive Pools. In tegenstelling tot andere aannemers konden we rekenen op correcte antwoorden op onze vragen, werden de afspraken nageleefd en de planning gerespecteerd. Ook nu nog kunnen we rekenen op advies en dienstverlening. Een echte aanrader zowel het zwembad als de leverancier. Het is fijn zaken te doen met jullie.

Jo & Catherine uit Hasselt

Een prachtige totaalconcept . zeker een aanrader snel knap en alles volgens de afspraken ,wij kijken er al naar uit om er terug volop van te kunnen genieten. 

bernard en veerle uit Kruibeke. Op 1 week tijd werden een prachtig zwembad en terras prima afgewerkt door een professioneel team. Een grote aanrader !

Claire & Bart uit Rotselaar.

Het werkniveau bij Exclusive Pools is fantastisch. Ik ben al jaren klant en nog altijd onder de indruk van het professionalisme van elke medewerker waar ik mee in aanraking ben gekomen. Mijn hartelijke dank hiervoor.

Mark , Bree

We hadden een droom en dat was een eigen zwembad. Ilse en haar geweldig team hebben het gerealiseerd in 4dagen .Nooit had ik het gedacht dat het kon maar toch is het zo. Zwembad is prachtig en de terrassen maken het geheel volledig. Geweldige service, geen moeite te veel.

Bedankt exclusive pools.

Patrick, Hallaar

Onze vraag aan Ilse was een totaal concept te verwezenlijken in onze tuin met zwembad , poolhouse, terrassen e.d... en op een zeer open en eerlijke manier is aangegeven wat wel en niet door haar mensen kon aangelegd worden. Wat wel kon is gewoonweg super gedaan . We hebben al een hele zomer lang genoten van het uitstekende werk en van een pracht kevlarzwembad en genieten van de zeer positieve commentaren van onze bezoekers .Een absolute aanrader om met exclusivepools in zee te gaan ... Eddy en Erna, Willebroek

Jullie hebben hier schitterend werk geleverd.

We hebben deze zomer genoten van meerdere verfrissende zwempartijtjes, ondanks het iets mindere weer.

Claude , Mariakerke

We hebben ervaren dat Exclusive Pools garant staat voor deskundig advies, vakkundige realisatie en uitstekende service na plaatsing van het zwembad. Ilse en haar team nemen de klant serieus en gemaakte afspraken worden nagekomen. Een aanrader!Jeroen uit RotselaarWij hebben gekozen voor het concept Exclusive Pools daar wij kwaliteit zeer belangrijk vinden. Het producten de afwerking ervan hebben onze verwachtingen overstegen! Wij hebben in de opbouw van onze technische installatie enkele tegenslagen gekend, maar deze werden onmiddellijk door het plaatsingsteam opgelost. Wij zijn nog steeds blij dat we met Ilse en haar team in zee zijn gegaan!

Vriendelijke groeten vanuit Oud-Turnhout!Mieke en Pascal.